Pellenc maskiner

STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV PELLENC

Har du någonsin funderar på att byta ut dina bensindrivna maskiner? Vi på Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av kvalitetsmaskiner från Pellenc. Med Pellenc sparar du pengar samtidigt som du får kvalité och hållbarhet. 

Att välja en maskin från Pellenc är ett klockrent val för dig som vill ha prestanda och funktionalitet samtidigt som du inte behöver fylla på med dyr bensin.

Våra maskiner har ett utomordentligt batteri på 44v jämfört med många av våra konkurrenter som har maskiner på 36v, detta innebär att våra maskiner har överlägsen prestanda och minimalt med slitage. Ett exempel är att samtliga Pellenc maskiner är utrustade med ryggbatteri vilket innebär att maskinerna kan vara upp till 50 % lättare än konkurrenternas. Det innebär att de är ergonomiskt framstående på marknaden.

Vi hjälper dig hitta rätt

Det kan vara en labyrint att hitta rätt maskiner för rätt ändamål och man vill vara säker på att man valt rätt tillverkare och rätt återförsäljare. Bengt Bergs Maskinservice är stället att gå till när du planerar att köpa maskiner eller har frågor gällande funktionalitet eller prestanda.

Vi på Bengts Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av Pellenc maskiner och vi är extremt kunniga inom området så tveka inte att ta kontakt eller boka ett besök hos oss om du behöver råd eller har frågor angående maskinerna och olika tillverkare.

Vill du veta mer?

BÅDE NYA OCH BEGAGNADE MASKINER

Bengt Bergs Maskinservice tillhandahåller ett brett utbud av både nya och begagnade maskiner åt såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med vår kunniga och specialiserade personal får du snabbt hjälp med att välja rätt maskin för dina specifika ändamål.

Letar du efter entreprenadmaskiner som håller måttet under tuffa arbetsförhållanden? Då har vi rätt alternativ för just dig! Hos oss har du möjlighet att hitta moderna och funktionella maskiner från välkända varumärken.

Maskiner och utrustning för dina framtida projekt

Bengt Bergs Maskinservice är det perfekta valet för dig som är intresserad av att investera i maskiner och utrustning för dina framtida projekt. Vi är ett försäljningsbolag som huvudsakligen arbetar med att importera samt sälja entreprenadmaskiner och tillhörande reservdelar. Utöver att driva ett uppdaterat sortiment av olika artiklar ser vi även till att vara verksamma för att kunna erbjuda våra kunder service.

Vår främsta kundgrupp består i dagsläget av entreprenadföretag, hyrbolag, kommuner, bostadsbolag och kyrkor. Men vi finns även tillgängliga för att assistera andra uppdragsgivare som efterfrågar vår kompetens och maskiner.

Välkommen att kontakta oss!

Bengt Bergs Maskinservice AB

Ögärdesvägen 14,
433 30 Partille

Epost: info@bbm.se
Telefon: 031 – 25 10 55

Kontakta oss för mer information!

Boka tid

Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!