Redskapsbärare

SÖKER du efter en REDSKAPSBÄRARE?

Bengt Bergs Maskinservice tillhandahåller ett brett utbud av både nya och begagnade entreprenadmaskiner åt såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med vår kunniga och specialiserade personal får du snabbt hjälp med att välja rätt maskin för dina specifika ändamål.

Letar du efter en redskapsbärare som håller måttet under tuffa arbetsförhållanden? Då har vi rätt alternativ för just dig! Hos oss har du möjlighet att hitta moderna och funktionella maskiner från välkända varumärken som Wille.

Varmt välkommen att kontakta oss!

MASKINER OCH UTRUSTNING FÖR DINA FRAMTIDA PROJEKT

Bengt Bergs Maskinservice är det perfekta valet för dig som är intresserad av att investera i maskiner och utrustning för dina framtida projekt. Vi är ett försäljningsbolag som huvudsakligen arbetar med att importera samt sälja entreprenadmaskiner och tillhörande reservdelar. Utöver att driva ett uppdaterat sortiment av olika artiklar ser vi även till att vara verksamma för att kunna erbjuda våra kunder service.

Vår främsta kundgrupp består i dagsläget av entreprenadföretag, hyrbolag, kommuner, bostadsbolag och kyrkor. Men vi finns även tillgängliga för att assistera andra uppdragsgivare som efterfrågar vår kompetens.

Intresserad av att köpa Redskapsbärare?

MASKINER FÖR ENTREPRENAD OCH RENOVERINGAR

Redskapsbärare är ett nödvändigt redskap för att kunna restaurera entreprenader och genomföra renoveringar. En ordentlig redskapsbärare behåller sin funktionsduglighet under många år och hos oss hittar du maskiner som kan hantera alla typer av uppdrag och arbetsförhållanden.

Bengt Bergs Maskinservice hjälper dig gärna med rådgivning inför ditt kommande köp, oavsett vilket behov du har. Vi är rätt företag att kontakta när du är intresserad av införskaffa entreprenadmaskiner – granska vårt utbud av både begagnade och nya maskiner.

STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV ENTREPRENADMASKINER

Vi på Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av entreprenadmaskiner från ledande varumärken inom branschen. Vi tillhandahåller bland annat redskapsbärare från Wille som alltid erbjuder någonting utöver det vanliga. Dessa maskiner är ovanligt mångsidiga och skräddarsydda för att överensstämma med olika grundbehov.

Hitta det bästa alternativet för dig och ditt projekt. Vi är din högra hand när det kommer till försäljning och underhåll av maskiner. Tveka inte att kontakta oss på Bengt Bergs Maskinservice!

Välkommen att kontakta oss!

Bengt Bergs Maskinservice AB

Ögärdesvägen 14,
433 30 Partille

Epost: info@bbm.se
Telefon: 031 – 25 10 55

Boka tid

Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!