Entreprenadmaskiner

ENTREPRENADMASKINER AV HÖGSTA KVALITET

Bengt Bergs Maskinservice är återförsäljare av de flesta modeller av entreprenadmaskiner och kunniga inom allt som har med maskiner och maskinservice att göra. Kontakta oss om du är ute efter att köpa maskiner för entreprenadarbeten!

Ska du renovera eller restaurera din entreprenad? Riva eller bygga om? Då har du kommit rätt. Vi på Bengt Bergs Maskinservice har entreprenadmaskiner från de ledande märkena och är stolta återförsäljare av dessa. Om du behöver råd om vilken maskin som passar just dina behov hjälper vi dig gärna hela vägen från planering till färdigt köp.

Vi erbjuder även maskinservice av dina entreprenadmaskiner och vi finns alltid tillhands om du skulle behöva råd.

Vi är experter på entreprenadmaskiner och jobbar i hela Sverige

Om du letar efter en seriös leverantör av entreprenadmaskiner så har du definitivt kommit rätt! Tveka inte att höra av dig om det är något speciellt du funderar över kring våra maskiner. Vi finns här för att svara på alla sorters frågor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Vill du veta mer?

BÅDE NYA OCH BEGAGNADE ENTREPRENADMASKINER

Bengt Bergs Maskinservice tillhandahåller ett brett utbud av både nya och begagnade entreprenadmaskiner åt såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med vår kunniga och specialiserade personal får du snabbt hjälp med att välja rätt maskin för dina specifika ändamål.

Letar du efter entreprenadmaskiner som håller måttet under tuffa arbetsförhållanden? Då har vi rätt alternativ för just dig! Hos oss har du möjlighet att hitta moderna och funktionella maskiner från välkända varumärken.

Maskiner och utrustning för dina framtida projekt

Bengt Bergs Maskinservice är det perfekta valet för dig som är intresserad av att investera i maskiner och utrustning för dina framtida projekt. Vi är ett försäljningsbolag som huvudsakligen arbetar med att importera samt sälja entreprenadmaskiner och tillhörande reservdelar. Utöver att driva ett uppdaterat sortiment av olika artiklar ser vi även till att vara verksamma för att kunna erbjuda våra kunder service.

Vår främsta kundgrupp består i dagsläget av entreprenadföretag, hyrbolag, kommuner, bostadsbolag och kyrkor. Men vi finns även tillgängliga för att assistera andra uppdragsgivare som efterfrågar vår kompetens och maskiner.

Hjälper dig med rådgivning inför ditt kommande köp

Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av entreprenadmaskiner från ledande varumärken inom branschen. Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför ditt kommande köp, oavsett vilket behov du har. Vi är rätt företag att kontakta när du är intresserad av att införskaffa ny eller begagnade maskiner.

Välkommen att kontakta oss!

Bengt Bergs Maskinservice AB

Ögärdesvägen 14,
433 30 Partille

Epost: info@bbm.se
Telefon: 031 – 25 10 55

Kontakta oss för mer information!

Boka tid

Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!