Är du intresserad av att bli en del av Bengt Bergs Maskinservice?

Vi är alltid på jakt efter kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och forma framtidens maskinbransch. Även om vi för närvarande inte har några specifika lediga tjänster, tar vi gärna emot spontana ansökningar inför framtiden.

Som en framstående aktör inom vår nisch i Göteborg och området runt omkring, är vårt mål att erbjuda högkvalitativa lösningar till våra kunder. Vårt framgångsrika team består av passionerade människor som brinner för maskiner och teknik.

Vi söker personer med kunskap och erfarenhet inom försäljning, service och verkstad. Du bör vara självgående, ha en stark arbetsmoral och vara redo att ta dig an utmaningar. Vi är särskilt intresserade av personer med kompetens inom maskinbranschen, men vi välkomnar också sökande från andra relevanta områden.

Som medarbetare hos Bengt Bergs Maskinservice blir du en del av en dynamisk arbetsmiljö där vi prioriterar lagarbete och samarbete. Vi erbjuder också utbildningsmöjligheter och främjar personlig och professionell utveckling.

Om du känner att du har de egenskaper som krävs för att bli en del av vårt team, är du välkommen att skicka in en spontan ansökan. Berätta mer om dig själv, din erfarenhet och varför du vill arbeta hos oss. Vi kommer att spara din ansökan och kontakta dig om en passande möjlighet skulle uppstå.

Skicka din ansökan till jobb@bbm.se. Vi ser fram emot att höra från dig och eventuellt välkomna dig till Bengt Bergs Maskinservice i framtiden!

Vänliga hälsningar,

Bengt Bergs Maskinservice

      Kontakta oss

      Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!