Hjullastare

Letar du efter hjullastare?

I behov av en hjullastare? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av hjullastare av högsta kvalitet från de ledande märkena som vi vet håller måttet under tuffa arbetsförhållanden.

En hjullastare är nästan ett måste vid större grovarbeten eller renoveringar. De används främst till att lasta bulkvaror som grus, sand eller renoveringsrester. En ordentlig hjullastare håller i många år framöver och vi vet att de vi säljer håller måttet.

Vi på Bengt Bergs Maskinservice AB hjälper dig gärna hela vägen vid ditt köp av hjullastare oavsett vilket behov du har. Vår personal är väldigt kunnig och om du behöver råd är vi rätt företag att kontakta när du ska köpa maskiner.

Vi erbjuder även maskinservice och är din högra hand när det gäller underhåll av dina maskiner.

Både nya och begagnade hjullastare

Bengt Bergs Maskinservice tillhandahåller ett brett utbud av både nya och begagnade hjullastare åt såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med vår kunniga och specialiserade personal får du snabbt hjälp med att välja rätt maskin för dina specifika ändamål.

Letar du efter maskiner som håller måttet under tuffa arbetsförhållanden? Då har vi rätt alternativ för just dig! Hos oss har du möjlighet att hitta moderna och funktionella maskiner från välkända varumärken.

Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Vill du veta mer?

HJULLASTARE – INTE DET ENDA VI ÄR DUKTIGA PÅ

Bengt Bergs Maskinservice är det perfekta valet för dig som är intresserad av att investera i maskiner och utrustning för dina framtida projekt. Vi är ett försäljningsbolag som huvudsakligen arbetar med att importera samt sälja entreprenadmaskiner och tillhörande reservdelar. Utöver att driva ett uppdaterat sortiment av olika artiklar ser vi även till att vara verksamma för att kunna erbjuda våra kunder service.

Vår främsta kundgrupp består i dagsläget av entreprenadföretag, hyrbolag, kommuner, bostadsbolag och kyrkor. Men vi finns även tillgängliga för att assistera andra uppdragsgivare som efterfrågar vår kompetens och maskiner.

Hjälper dig med rådgivning inför ditt kommande köp

Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av entreprenadmaskiner från ledande varumärken inom branschen. Hitta det bästa alternativet för dig och ditt projekt. Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför ditt kommande köp, oavsett vilket behov du har. Vi är rätt företag att kontakta när du är intresserad av att införskaffa entreprenadmaskiner.  Granska vårt utbud av både begagnade och nya maskiner.

Välkommen att kontakta oss!

Bengt Bergs Maskinservice AB

Ögärdesvägen 14,
433 30 Partille

Epost: info@bbm.se
Telefon: 031 – 25 10 55

Kontakta oss för mer information!

Boka tid

Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!