Serviceverkstad Göteborg

SÖKER du efter en serviceverkstad göteborg?

Bengt Bergs Maskinservice tillhandahåller ett brett utbud av både nya och begagnade entreprenadmaskiner åt såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med vår kunniga och specialiserade personal får du snabbt hjälp med att välja rätt maskin för dina specifika ändamål. Vi ser även till att erbjuda service för samtliga maskiner som finns tillgängliga i vårt sortiment.

Letar du efter en serviceverkstad som kan utföra snabba kontroller med kvalificerad personal? Då är vi rätt alternativ för dig! Hos oss får du hjälp att reparera maskiner som blivit utsatta för skador eller behöver genomgå kontinuerlig service.

Du är varmt välkommen att kontakta oss när du söker efter en Serviceverkstad Göteborg.

MASKINER OCH UTRUSTNING FÖR DINA FRAMTIDA PROJEKT

Bengt Bergs Maskinservice är det perfekta valet för dig som är intresserad av att investera i maskiner och utrustning för dina framtida projekt. Vi är ett försäljningsbolag som huvudsakligen arbetar med att importera samt sälja entreprenadmaskiner och tillhörande reservdelar. Utöver att driva ett uppdaterat sortiment av olika artiklar ser vi även till att vara verksamma för att kunna erbjuda våra kunder service.

Vår främsta kundgrupp består i dagsläget av entreprenadföretag, hyrbolag, kommuner, bostadsbolag och kyrkor. Men vi finns även tillgängliga för att assistera andra uppdragsgivare som efterfrågar vår kompetens och maskiner.

MINIDUMPER

PELLENC

SLYKLIPPARE

REDSKAPSBÄRARE

Intresserad av en Serviceverkstad Göteborg?

FÖRSÄLJNING OCH SERVICE AV KVALITETSMASKINER

Vi är extremt kunniga och seriösa när det kommer till försäljning och service av kvalitetsmaskiner. Under åren har vi samlat på oss en mängd olika referenser som står i god för det fantastiska arbete som vi dagligen utför. Bengt Bergs Maskinservice har i dagsläget en egen fastighet med tillhörande serviceverkstad, reservdelslager och kontor i Göteborg.

Vi hjälper dig gärna med rådgivning inför ditt besök på vår serviceverkstad, oavsett vilket behov du har. Vi är rätt företag att kontakta när du behöver hjälp med reparation eller service på dina befintliga entreprenadmaskiner – granska vårt utbud av både begagnade och nya maskiner.

STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV ENTREPRENADMASKINER

Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av entreprenadmaskiner från ledande varumärken inom branschen. Hitta det bästa alternativet för dig och ditt projekt. Vi är din högra hand när det kommer till försäljning och underhåll av maskiner. Tveka inte att kontakta oss på Bengt Bergs Maskinservice när du är i behov av en Serviceverkstad Göteborg.

Välkommen att kontakta oss!

Bengt Bergs Maskinservice AB

Ögärdesvägen 14,
433 30 Partille

Epost: info@bbm.se
Telefon: 031 – 25 10 55

Boka tid

Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!