Slyklippare Jönköping

SÖKER du efter en SLYKLIPPARE Jönköping?

Bengt Bergs Maskinservice tillhandahåller ett brett utbud av både nya och begagnade entreprenadmaskiner åt såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med vår kunniga och specialiserade personal får du snabbt hjälp med att välja rätt maskin för dina specifika ändamål.

Behöver du ordentlig arbetskraft där en vanlig gräsklippare helt enkelt inte räcker till? Lagom till våren när terrängen börjar växa kan det vara lägligt att införskaffa en funktionell och modern slyklippare. Vi på Bengt Bergs Maskinservice AB är stolta återförsäljare av slyklippare från Canycom.

Varmt välkommen att kontakta oss!

MASKINER OCH UTRUSTNING FÖR DINA FRAMTIDA PROJEKT

Bengt Bergs Maskinservice är det perfekta valet för dig som är intresserad av att investera i maskiner och utrustning för dina framtida projekt. Vi är ett försäljningsbolag som huvudsakligen arbetar med att importera samt sälja maskiner och tillhörande reservdelar. Utöver att driva ett uppdaterat sortiment av olika artiklar ser vi även till att vara verksamma för att kunna erbjuda våra kunder service.

Vår främsta kundgrupp består i dagsläget av entreprenadföretag, hyrbolag, kommuner, bostadsbolag och kyrkor. Men vi finns även tillgängliga för att assistera
andra uppdragsgivare som efterfrågar vår kompetens.

MINIDUMPER

PELLENC

SLYKLIPPARE

REDSKAPSBÄRARE

Intresserad av att köpa slyklippare Jönköping?

SLYKLIPPARE FÖR SVÅRA TERRÄNGER OCH MARKER

Slyklippare är ett essentiellt redskap för att kunna köra i svåra terränger och marker där man annars får klippa med lie eller trimmer. Kärt barn har många namn. Canycom CMX227 och CMX1402 är en gräsklippare som är anpassad och framställd för att klara av de tuffaste jobben.

En ordentlig slyklippare behåller sin funktionsduglighet under många år och hos oss hittar du maskiner som kan hantera alla typer av uppdrag och arbetsförhållanden. Bengt Berg Maskinservice hjälper dig gärna med rådgivning inför ditt kommande köp, oavsett vilket behov du har. Vi är rätt företag att kontakta när du är intresserad av införskaffa entreprenadmaskiner – granska vårt utbud av både begagnade och nya maskiner.

STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV ENTREPRENADMASKINER

Vi på Bengt Bergs Maskinservice är stolta återförsäljare av entreprenadmaskiner från ledande varumärken inom branschen. Vi tillhandahåller bland annat slyklippare från Canycom som alltid erbjuder någonting utöver det vanliga. Dessa maskiner klarar av att klippa gräs i slänter och backar, men även under grenar och träd. Våra slyklippare har både fyrhjulsdrift och diffspärr som ger föraren möjlighet att ta sig fram på de mest kuperade platserna.

Hitta det bästa alternativet för dig och ditt projekt. Vi är din högra hand när det kommer till försäljning och underhåll av maskiner. Tveka inte att kontakta oss på Bengt Bergs Maskinservice när du är i behov av en Slyklippare Jönköping!

Välkommen att kontakta oss!

Bengt Bergs Maskinservice AB

Ögärdesvägen 14,
433 30 Partille

Epost: info@bbm.se
Telefon: 031 – 25 10 55

      Boka tid

      Information om den nuvarande produkten skickas automatiskt med i mailet!